Машини для паркету

Паркетошліфувальна машина СО-206

Паркетошліфувальна машина СО-206 є, мабуть, найпоширенішою в нашій країні машиною, призначеною для обробки дерев'яних підлог, очищення їх від старих забруднень, лаків, фарб. Дана модель має вкрай просту конструкцію, що складається зі стійки керування, електродвигуна, барабана, механізму відсмоктування пилу та мішка для збирання пилу.

Транспортування СО-206 зручне завдяки оптимальній вазі і колесам, що висуваються. Для транспортування необхідно перевести важіль, що знаходиться на стійці, до упору вперед, тим самим піднімаючи машину з барабана на колеса.
Робочим органом паркетошліфувальної машини СО-206 є барабан, поверхня якого оброблена м'яким та пружним матеріалом. На барабан за допомогою затискних механізмів кріпиться звичайний лист наждачного паперу розміром 20х75 см.

Барабанна шліфувальна машина для паркету СО-206 призначена для шліфування паркетних та інших дерев'яних підлог, а також для зняття з підлоги старої фарби, лаку та забруднень.

Image

До переваг можна віднести: · Простота в обігу та роботі (працювати з СО-206 зможе і новачок, який не має практичного досвіду роботи);
· Велика продуктивність (особливо у моделей з трифазними двигунами);
· Доступність розхідників (наждачних листів);
· Невисока вартість машини та розхідників;
· Можливість шліфування безпосередньо біля стіни за рахунок винесення барабана до одного краю корпусу.

До недоліків машини ми б віднесли:
· Досить незручний для недосвідченого користувача процес заміни наждачного листа;
· Присутність мертвих зон попереду машини (порядку 10 см), що не дозволить обробити підлогу в кутах приміщення; також практично неможливо шліфувати поверхню під батареями, трубами, шафами;
· Необхідно враховувати досить велику потужність електродвигуна, т.к. у будинках зі старою проводкою через це можуть вилітати пробки;
· Для транспортування СО-206 зручніше використовувати авто типу універсал, або автомобіль зі задніми сидіннями, що складаються, т.к. стійка керування машини не знімна.
- Досить велика вага машини - одній людині дуже важко підняти машину.

Важливо пам'ятати, що у дерев'яних підлогах (особливо старих) можуть бути цвяхи та сучки, які можуть пошкодити наждачку та, головне, еластичну поверхню барабана. Працювати із таким пошкодженим покриттям не можна, т.к. це значно знизить якість обробки поверхні. Якщо все ж таки не вдалося уникнути псування покриття, або воно просто застаріло, то поміняти його Ви зможете в нашому сервісному центрі.

Паркетна машина Wirbel

Плоскошліфувальна універсальна машина Wirbel 2,2 КВт (Італія) призначена для шліфування бетонних та цементно-піщаних стяжок, нівелір мас, паркету, паркетного лаку, а також для вологого прибирання ПВХ, гуми, лінолеуму, каменю, плитки та килимів. Відрізняються високою продуктивністю, надійністю, універсальністю та великою кількістю застосовуваних пристроїв.
Шліфмашина Вірбел: потужність 2200Вт, напруга 230В/50Гц, вага 46кг, швидкість 168 об/хв, диск 400 мм. Дуже потужна та надійна шліфувальна машина, гарантія 3 роки.
Сервісний центр з гарантійного та післягарантійного обслуговування, оригінальних запасних частин та витратних матеріалів знаходиться за адресою: місто Київ, пр-т Науки, 31 тел. 066 2979065.

Image

На універсальну плоскошліфувальну машину Вірбел, Вольф, Колумбус, Джиблі, Кентер, Ромус та ін. встановлюються диски для різних видів робіт:
1.Диск універсальний для шліфування та полірування паркету та бетону 400мм, можна встановлювати алмазні та переможні фрези для бетону, стяжки, граніту та мармуру та шліфувальні круги для паркету, дошки, фанери.
2.Диск для паркету 400 мм, можна встановлювати шліфувальні двосторонні абразивні круги та шліфувальні сітки для паркету, дошки, фанери, старого лаку.
3.Диск для бетону 400 мм, можна встановлювати алмазні та твердосплавні фрези, чашки для шліфування та вирівнювання бетону, граніту, мармуру, цементної стяжки та самовирівнюючих нівелір мас.
4.Диск з мульти головками 400 мм обертаються 5 мульти блоків для встановлення полімерних алмазів (черепашок) та абразивних кіл на липучках для полірування граніту, мармуру, мозаїчної підлоги та паркету.
5.Диск для падів (підтримувач) 400 мм, для встановлення падів (повстяних кіл) різного кольору для полірування паркету, нанесення олії воску, очищення та полірування граніту та мармуру.
При правильному підборі настановних дисків можна виконувати будь-які види робіт для підлоги плоскошліфувальними машинами.